Meniu
Informatii
Contact

office @ artic.ro

Calea Manastur  nr. 10     

Cluj-Napoca

2019 - artic.ro

Despre Noi

Compania noastră a fost fondată la sfârșitul anului 1999 de profesioniști care lucrau la fosta fabrică de vopsele Industrial Química Parrot.

Bazându-se pe cunoștințele dobândite de-a lungul multor ani în industrie și înconjurând cu o echipă cu experiență și cu înaltă calificare, ne străduim mereu să fim credincioși principiilor noastre fondatoare: "tehnologie plus servicii plus proximitate". Astfel am reușit să ne consolidăm poziția în lumea producției și comercializării de vopsele și acoperiri speciale pentru construcții, decorațiuni și protecția industrială.

Astfel, după cinci ani, spațiul nostru inițial din Balaguer (Lleida) de 1.200m² a devenit prea mic și am decis să ne mutăm în fabrica noastră din aceeași localitate, acoperind o suprafață de 26.000m², cu o suprafață construită de peste 5.500m², unde producția este complet automatizată.

Ca parte a acestei strategii de creștere, am continuat să căutăm modalități prin care firma noastră ar putea oferi valoare adăugată și, prin urmare, am încorporat profesioniști renumiți, cu experiență dovedită, în echipele noastre de conducere generale și tehnice, cu ajutorul căruia compania poate să facă față solganului: "Experți în vopsea" și "Recunoaștem problemele, știm soluțiile".

 

Din acest motiv, datorită capacității noastre de producție uriașe, care ne permite să fim cea mai competitivă companie în ceea ce privește produsele de larg consum, structura noastră este concentrată în jurul capacității noastre tehnologice (R + D) gamă de produse pe care le realizăm pentru sectoare precum renovarea și restaurarea fațadelor și monumentelor, hidroizolarea acoperișurilor și pardoselilor, protecția betonului, produsele anticorozive pentru industrie etc.

 

Oferim nu doar produsul, ci și un proces complet pentru realizarea de lucru pentru a obține cele mai bune rezultate și satisfacția maximă a clientului.

Artic are o prezență consistentă pe piețe precum Catalonia, Insulele Baleare, Țara Bascilor, Cantabria și La Rioja și se extinde la Madrid, Castilia și Leon, Insulele Canare și Portugalia. De asemenea, exportăm ocazional materiale în locuri atât de diverse cum sunt Cuba, Liban, Maroc, Italia și România.

Dorim să accentuăm angajamentul companiei ARTIC INDUSTRIAL QUIMICA S.A. asupra sustenabilității și a mediului prin gestionarea atentă și adecvată a resurselor și prin crearea de produse care sunt din ce în ce mai ecologice.

Apreciem încrederea dvs. continuă în noi.